EN HU
Budapest Október 18-19. 2019

Üdvözöljük a második Urbán Nemzetközi Csont-és Lágyszövet Regenerációs Szimpóziumon

Kiszámíthatóság a Regenerációban

Örömmel jelentjük be, hogy az első esemény nagy sikerére való tekintettel, 2019. október 18-19-én, Budapesten megrendezzük a második Urbán Nemzetközi Csont-és Lágyszövet Regenerációs Szimpóziumot.

Az esemény ismét a csodálatos Vigadó épületében kerül megrendezésre.

2017-ben, 45 országból, 560 résztvevő tisztelte meg az eseményt.

A Szimpózium célja, hogy részvevőink a hozzánk látogató elismert nemzetközi szakemberek előadásaiból megismerjék a csont- és lágyszövet regeneráció legújabb tudományos felfedezéseit. Az előadók területük kiemelkedő szakemberei, akik megosztják tudásukat és tapasztalataikat a hallgatósággal, és a feltett kérdéseikre is választ adnak. Meggyőződésünk, hogy a résztvevők idén is a legmagasabb szintű szakmai ismereteket fogják tudni elsajátítani.

Az esemény kiváló lehetőséget nyújt a világ minden részéről érkező kollégákkal való tapasztalatcserére, és a leghatékonyabb klinikai megoldások megismerésére. A résztvevők lehetőséget kapnak arra is, hogy a kiállító cégek termékeiről, fejlesztéseiről információkat gyűjthessenek.

A Szimpózium 2019. október 18-19 -én kerül megrendezésre. A Szimpózium elötti és utáni napokon, azaz október 17. és 20-án több ún. workshop-ot szervezünk korlátozott számú résztvevő számára. 2017-ben 160 fő vett részt ezeken a work-shop-okon, amelyek nagyon sikeresek voltak. Meggyőződésünk, hogy idén sem lesz másként.

Pesti Vigadó: Budapest, V. ker., Vigadó tér 2.

Szimpózium Október 18-19., Dr. Kan workshop October 17.

Urban Regeneration Institute: Budapest, II. ker., Pitypang utca 7.

Dr. Urban workshop October 17., Dr. Zucchelli workshop October 20.

1. Végleges program
2. Programváltozás: Dr William Giannobile és Dr Pierpaolo Cortellini előadásának ideje megcserélődött.

Várjuk Önt ősszel, Budapesten! Biztosak vagyunk abban, hogy a Szimpózium ebben az évben is a legfrissebb ismeretek közvetítése mellett számos olyan gyakorlati kérdésre is választ ad, amelyek a csont-és lágyszövet regeneráció területén a praxisok mindennapjaiban felmerülhetnek.

Végezetül, kívánjuk, hogy érezzék magukat nagyon kellemesen a rendezvényünkön!

Urbán István D.M.D, M.D, Ph.D

Előadók

Istvan Urban, MD, DMD, PhD
Vertical and Horizontal Augmentation Revisited
Joseph Kan, DDS, MS
Management of Partially Edentulous Vertical Defects in the Esthetic Zone: Science, Art & Limitations
Pierpaolo Cortellini, MD, DDS
Periodontal Regeneration in teeth Severely Compromised by Intrabony Defects and / or Furcations
William V. Giannobile, DDS, MS, D.Med.Sc
Regenerative Medicine for Periodontal and Implant Reconstruction: The Future is Now!
Giovanni Zucchelli, DDS, PhD
Single tooth replacement: the crucial role of soft tissues
Fouad Khoury, DMD, PhD
Augmentation of Severe Bony Defects with Intra Oral Bone Grafts: Biological Approach and Long Term Results
Rino Burkhardt, DMD
Passive wound closure in mucosal surgery - revisited
Tiziano Testori, MD, DDS, FICD
Minimally invasive treatment of the atrophic maxilla: a revisited clinical vision after 30 years or research and clinical experience

Miért érdemes résztvenni ezen a Szimpoziumon?

A Szimpózium bemutatja a csont- és lágyszövet hiányosságok helyreállítását szolgáló legmodernebb műtéti technikákat.

A regeneratív implantációs terápia világhírű klinikusai és kutatói osztják meg tudásukat és tapasztalataikat a hallgatósággal.

A részvevők lehetőséget kapnak arra, hogy alaposan átlássák a különböző korszerű regeneratív technikákat, majd kiválasszák azt a legmegfelelőbbet, amelyet a praxisukban alkalmaznak majd.

A rendezvény alatt a következő technikák kerülnek részletes bemutatásra: vertikális és horizontális GBR, autogén csont graftok, növekedési faktorokkal segített regeneráció, lágyszöveti regeneráció bioanyagokkal, komplikációk diagnosztizálása és kezelése.

A részvevők számára lehetőséget nyújtunk ún. hands-on workshop-okon való részvételre is, hogy részleteiben is elsajátítsák azt a kezelési technikát, amelyet a Szimpóziumon bemutatottak közül, a legkiemelkedőbbnek találtak.

Helyszín

A Vigadóban az első bált 1833. januárjában rendezték, ezzel nyitotta meg kapuit az épület, amely a vigasságok mellett a legmagasabb szintű kultúra otthona is volt. Jópár alkalommal koncertezett a teremben előbb az idősebb, majd az ifjabb Johann Strauss, a magyar szerzők közül pedig Erkel Ferenc, illetve Liszt Ferenc, aki először az 1838-as árvíz után adott itt jótékonysági koncertet. A Vigadó falai közt megfordult Mascagni, Dvořak, Debussy vagy Artur Rubinstein, de itt adta első önálló koncertjét Dohnányi Ernő, 1905-ben Bartók Béla, 1932-ben pedig itt debütált Fischer Annie.

Ahogy a Vigadó a múltban számtalan különböző szakma mesterét fogadta falai közt, ahogy meghívott előadóink is méltán nevezhetők az implantológia és a parodontológia kiemelkedő szakembereinek, úgy éreztük, ez a patinás épület lesz eseményünk legmegfelelőbb színhelye.

Bővebben a helyszínről